ENCEn Jere ”sergej” Salo ei sulattanut kaikkea, mitä joukkueen AWP-tähti Aleksi ”allu” Jalli kertoi HLTV Confirmed podcastissa maanantaina.

Aleksi ”allu” Jalli vieraili maanantai-iltana HLTV Confirmed podcastissa, jossa häneltä udeltiin muun muassa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkityksestä, kokoonpanomuutoksista ja ENCEN tulevaisuudesta.

Allu heitteli podcastissa Aleksib:n penkityksestä ilmoille muun muassa, että ”Minulla oli tietysti vaikutusta päätökseen, mutta en minä sitä yksin tehnyt. En ole diktaattori, joka päättää kaikesta”.

Voit katsoa HLTV Confirmed podcast-jakson, jossa allu oli vieraana tästä.

28-vuotias CS-konkari on enää ainoa alkuperäisestä ENCEn kokoonpanosta, jossa pelasi Sami ”xseveN” Laasanen, Jere ”sergej” Salo, Jani ”Aerial” Jussila, Aleksib ja allu.

Kesken podcast-jakson ENCEn riveistä juuri penkille siirtynyt sergej ei voinut samaistua kaikkeen, mitä allu toi haastattelun yhteydessä ilmi.

– En ottaisi kaikkea sitä totuutena, mitä allu sanoi/sanoo. Hän ei ole niin yksinkertainen ja vaaraton persona kuin se saattaa näyttää. Siihen on syy miksi hänon ainoana jäljellä alkuperäisestä kokoonpanosta.

– En aio avata enemmän tästä tilanteesta, koska se on mielenterveysasia, eikä se ole minun tai twitterin käsiteltävissä. Vanhat joukkuetoverit voivat kuitenkin varmentaa twiittini. Halusin vain päästää tämän pois, koska kukaan muu ei tehnyt/voinut, Sergej jatkoi.

Lue myös: Nyt jysähti! ENCEn Jere ”sergej” Salo penkille – tilalle Tuomas ”SADDYX” Louhimaa

Twiitti sai aikaan heti useat fanit kommenttiosioon pohtimaan asiaa, eikä tarvinnut odottaa kuin muutama minuutti ja myös toinen ENCEn pelaaja liittyi keskusteluun.

– Tähän asti kaikki tässä lähetyksessä on totta, mutta ei täysin totta. Ihmiset ansaitsevat tietää nyt tai ei koskaan, ENCEn pelinsisäinen johtaja sunNy twiittasi.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: ESL