Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG testiin: Natus Vincere asettuu vastaan

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG testiin perjantaina: Natus Vincere vastassa BLAST Premier: Fall Groups -turnauksessa.

Maailmanlistan kärkinimi Natus Vincere tähtää huipulla pysymiseen ja perjantaina on taas uuden koitoksen aika. Joukkueen edellinen ottelu oli ESL Pro League Season 14:n finaalissa, kun NaVi kaatoi Team Vitalityn luvuin 3-2.

Melkein kahden viikon tauon jälkeen BLAST Premier Fall Groups kutsuu ja C-lohkon avausottelussa vastassa on Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG. Joukkueet eivät ole kohdanneet 2021 kertaakaan, mutta viimeiset kaksi taistoa ovat menneet OG:n hyväksi lokakuussa 2020.

Natus Vincere on viiden ottelun voittoputkessa ison itseluottamuksen kanssa. Myös OG onnistui ESL Pro League Season 14:n turnauksessa, sillä joukkue voitti B-lohkon ja matka päättyi vasta välierässä Team Vitalitylle.

Otteluparissa on kiinnostavaa seurata, että saako Aleksib taktiikoineen ESL Pro League Season 14:n arvokkaimman pelaajan Aleksandr ”s1mple” Kostylievin kuriin vai ei. Peli käynnistyy perjantaina kello 17:30.

Turnauksessa pelataan vain lohkovaihe ja kaksi parasta etenee Fall Finals -turnaukseen. Lohkovoittaja saa 25,000 dollaria ja toinen 12,500 dollaria. Muita kutsuu Fall Showdown 2021.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: StarLadder

Lue myös: Legendaarinen ruotsalainen IGL lopettaa uransa – oli osa 87-0 putkea

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.