Legendaarinen ruotsalainen IGL lopettaa uransa, tiedote kertoo torstaina. Richard ”⁠Xizt⁠” Landström oli osa ikonista NiP:in kokoonpanoa, joka voitti jopa 87 LAN-ottelua putkeen.

Richard ”⁠Xizt⁠” Landström iski Twitteriin torstaina, että hän lopettaa kilpapelaajana. Hänen uransa on ollut käynnissä vuodesta 2009 alkaen ja turnausvoittoja on tullut laneilla yli 20.

Ikonisen kokoonpanon muodostivat Xizt, Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, Patrik ”f0rest” Lindberg, Adam ”friberg” Friberg ja Robin ”Fifflaren” Johansson. Lopuksi Virtus.Pro onnistui katkaisemaan uskomattoman putken.

– On minun aikani julistaa pelaajaurani loppuminen. Urallani on ollut useita onnistumisia ja alamäkiä, mutta kun katson taakse, niin se on ollut uskomaton matka. Kiitos kaikille joukkuekavereille, jokaiselle joka on ollu osa organisaatioita ja iso kiitos faneille. Olen erittäin kiitollinen saamastani tuesta. Tulevaisuus on jännittävä ja en meinaa siirtyä pois Counter-Striken parista, Xizt kertoo.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Yksi parhaista ruotsalaisista pelinsisäisistä johtajista oli 2012-2018 Ninjas in Pyjamasin organisaatiossa. Tämän jälkeen hän oli FaZe Clanin tuuraajana, Fnaticissa ja Dignitaksessa. Uraan mahtui kaksi major-turnauksen voittoa 2014-2015.

Lue myös: Gorillojen ahdinko jatkuu: 16-0 tappio ja belgialainen pelaaja vaihtoon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!