Team Vitalityn tähtipelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut yllätti HLTV:n haastattelussa omalla mielipiteellään, kun keskustelu kääntyi maailman ykköspelaajan titteliin. Monien mielestä kilpailu ykköspaikasta on luonnollisesti ZywOon ja Natus Vinceren Aleksandr ”s1mple” Kostylievin välillä. ZywOo itse kuitenkin nimesi Astraliksen Nicolai ”dev1ce” Reedtzin pahimmaksi kilpailijakseen.

”Luulen, että dev1ce on pahin kilpailijani ykköspaikan suhteen,” ZywOo kertoi haastattelussa. ”S1mplen vaikuttavista tilastoista huolimatta, dev1cellä oli jälleen erittäin hieno vuosi Astraliksessä, ja mielestäni hän ansaitsee olla ykkönen. Hän on kaikista kokonaisvaltaisin pelaaja, jonka olen nähnyt ja kohdannut.”

ZywOo sanoo itse olevansa tyytyväinen jo siitä, että pääsisi parhaan kahdenkymmenen joukkoon. ”Halusin vain, että minulla on hyvä vuosi Vitalityssä, ja että voitamme turnauksia. Vaikka meillä oli ylä- ja alamäkiä, niin olen erittäin tyytyväinen ensimmäiseen vuoteemme joukkueena, enkä voi odottaa ensi vuonna kilpailua ja vielä paremmin pärjäämistä.”

Prodigy Agency

@ProdigyAgencyGG
.@zywoo had a fantastic year, and probably achieved what none other rookie has!
Check the interview after the epicenter win👇

HLTV.org

@HLTVorg
ZywOo: "I didn't think I would have a year like this one" hltv.org/news/28734/zyw…

 

Lähde: HLTV.org, Dexerto.com.

Kuva: DreamHack Masters Dallas 2019 / Adela Sznajder.