YouTube myönsi virheensä – Mark ”Markiplier” Fischbachin seuraajat saavat tilinsä takaisin

Mark ”Markiplier” Fischbach on kertonut julkaisemassaan videossa, että YouTube on ottanut tubettajan ja hänen seuraajiensa valitukset huomioon. Yhtiö on luvannut palauttaa ennalleen kaikki Markiplierin seuraajien tilit, jotka joutautuivat bännivasaran alle pari päivää sitten.

Videolla Markiplier kertoo, että YouTube Originalin sisältövastaava Susanne Daniels oli ottanut häneen yhteyttä asian ratkaisemiseksi. Daniels lupasi tehdä kaikkensa, jotta tilit saataisiin jälleen avattua. Ilmeisesti ongelma on jo nyt osittain ratkaistu, sillä Markiplierin seuraajat ovat kertoneet saaneensa tilinsä taas auki.

Ongelmat lähtivät liikkeelle siitä, kun Markiplierin YouTube Originaliin tekemä ”A Heist With Markiplier” pyrki aktivoimaan katsojat, ja saamaan heidät osallistumaan lähetyksessä tehtäviin päätöksiin. Katsojat pystyivät äänestämään pommittamalla lähetyksen chat-keskustelua ennalta määrätyillä emojeilla.

YouTube tulkitsi tämän kuitenkin spämmäämiseksi, mikä puolestaan johti tilien joukkosulkemiseen.

LUE MYÖS: Katsojien osallistuminen tulkittiin spämmäämiseksi – Markiplierin seuraajien YouTube-tilejä suljettiin joukoittain


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.