Wattson saapuu Apex Legendsiin, lisäksi peliin saadaan uusi Ranked-pelitila

Respawn Entertainment on paljastanut lisää tietoa Apex Legendsin tulevasta kakkoskaudesta.

Isoin uutinen koskee luonnollisesti peliin saapuvaa uutta legendaa. Huhut osoittautuivat todeksi, sillä pelin kymmenes sankari on toden totta sähkölaitteista intoileva Wattson.

Wattsonin Tactical Ability on Perimeter Security, ja sen avulla pelaajat voivat asentaa sähköaitoja rajoittamaan vastustajien liikkumista. Uuden legendan Ultimate Ability on puolestaan Interception Pylon, joka korjaa tiimikavereiden suojia. Se myös tuhoaa lähestyvät räjähteet ennen niiden osumista kohteeseensa.

Uuden hahmon myötä myös Apex Legendsin metapeli saattaakin kokea radikaalin muutoksen. Aikaisemmin hyvin nopeatempoista ja aggressiivista lähestymistapaa suosinut pelityyli saattaa muuttua Wattsonin myötä astetta strategisemmaksi.

Uuden legendan lisäksi 7. heinäkuuta starttaava toinen kausi pitää sisällään – viilatun battle passin lisäksi – uuden Ranked-pelitilan, jonka kautta pelaajat saavat omaa taitotasoaan kuvaavan tittelin.

Tasoja on tarjolla kaikkiaan kuusia kappaletta. Alimmalla tasolla ovat pronssipelaajat ja korkeimmalta eliittitasolta löytyvät Apex Predator -konkarit. Tasojärjestelmä auttaa pelaajia löytämään entistä paremmin omatasoista seuraa itselleen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!