Voittajan pokaali hajosi Hearthstone-turnauksessa – Katsojat ilkkuivat: ”Made in China”

Blizzardin virallinen Master Tour 2019 Bucharest -turnaus ei sujunut täysin ongelmitta, sillä kisan voittaneen Eddie ”Eddie”” Luin pokaali hajosi palkintoseremonian aikana.

Turnauksen voittajaksi noussut Eddie juhlisti voittoaan nostamalla palkintopokaalinsa ilmaan. Varsin näyttävä pysti ei kuitenkaan kestänyt näin nopeita liikkeitä. Yhtäkkiä pokaaliin kiinnitetty valo sammui, ja koko pystin yliosa putosi yleisön, katsojien ja juontajien kauhistukseksi maahan.

Hetken puuhailun jälkeen pytty saatiin uudelleen kasaan, mutta pokaalin valoa ei enää saatu syttymään. Tämä tuskin latista voittajan tunnelmaa, sillä hän nettosi sijoituksestaan yhteensä 94 414 dollaria.

Twitchin chatissä katsojat alkoivat välittömästi pommittamaan viestiä: ”Made in China”. Tällä irvailulla katsojat pyrkivät piikittelemään Blizzardia, joka on kohdellut kovin ottein kilpapelaajia, jotka ovat ottaneet kantaa Honkongin mielenilmausten puolesta.

LUE MYÖS: Ammattipelaaja otti kantaa Hongkongin tilanteeseen – Blizzard antoi pelaajalle vuoden porttikiellon ja juontajille kenkää

Tämä ei ole ensimmäinen tai viimeinen kerta, kun palkintopokaali hajoaa kilpapelaamisen parissa. Usein palkinnot tehdään puhtaalla käsityöllä, ja tämä saattaa johtaa herkkiin viritelmiin. Esimerkiksi Astralis on tullut kuuluisaksi siitä, miten joukkue tuntuu hajottavan kaikki ansaitsemansa palkinnot.

LUE MYÖS: Nolo tilanne Major-turnauksessa – Astraliksen pokaali hajosi yleisön silmien edessä

Kuva: PlayHearthstone / Twitch / Kuvakaappaus