Apex Legendsin odotettu ja kuumoteltu ensimmäinen kausi Wild Frontier alkaa tänään.

Heti Apex Legendsin ilmestymisestä asti pelaajat ovat odottaneet Apexin ensimmäisen kauden alkamista kuin kuuta nousevaa. Nyt tuo päivä on käsillä ja virallisesti Season 1 starttaa tänään kello 19:00.

Battle Passin voi lunastaa itselleen 950 Apex Coinin hinnalla. Mikäli pelaaja haluaa ottaa varaslähdön, voi hän maksaa 2 800 kolikkoa. Tällöin hän saa passin, sekä pääsee suoraan tasolle 25.

Passin avulla pelaaja pääsee käsiksi yli 100 uuteen kosmeettiseen esineeseen. Lisäksi jokainen passin omistaja saa välittömästi uudet kuteet Lifelinelle, Wraithille ja Miragelle. Kuitenkin toistaiseksi vaikuttaa siltä, etteivät uudet legendat kuulu passin hintaan, vaan niitä varten on edelleen uhrattava vino pino kolikoita.

Ensimmäisen kauden uusi legenda on Octane. Huhujen mukaan uuden sankarin kyvyn nimi on Stimpack, mutta tarkemmin hahmoon pääsee tutustumaan jo myöhemmin illalla.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli