Version1 julkaisi naisten Valorant-kokoonpanon torstaina. Riot Games on onnistunut yrityksessään, sillä useat naispelaajat ovat siirtyneet Valorantin pariin.

VALORANT Champions Tour Game Changers -sarja on lähtenyt hienosti käyntiin ja se on houkutellut useita pelaajia mukaan. Sarja on kielletty miehiltä ja se on suunnattu naispelaajille sekä muunsukupuolisille.

Monet jättimäiset esports-organisaatiot ovat hypänneet mukaan: CLG, Complexity, Dignitas, TSM, Cloud9, Guild Esports, Oxygen esports ja Gen.G ovat hommanneet naisten Valorant-kokoonpanon hyvinä esimerkkeinä.

Uusin isompi julkaisu oli Version1:n tiedote torstaina. VersionX:n kokoonpano näyttää seuraavalta: Kiara ”milk” Makua, Rachel Lynn ”Rush” Hang, Katherine ”Karra” Lee, Natalia ”Natty” Jackson ja Naomi ”Naomi” Sauvola. Kokoonpano pelasi ennen Just Breathe:n nimellä.

Version1

@version1gg
Introducing: VersionX | #VXVAL

Our all-female #VALORANT squad 💥

@NaomiFPS | @NattyFPS | @BasedGodMilk | @karraOf | @rushhh___

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Game Changers houkuttelee mukaan

Miehiltä kielletyt turnaukset omaavat isot palkintopotit ja mukaan pääsee avoimien karsintojen avulla. Pohjois-Amerikan Game Changers Series 3 -turnaus alkaa 30. syyskuuta, mutta avoimet karsinnat käynnistyvät jo perjantaina 24. päivä. Lopulta kahdeksan parasta joukkuetta taistelee 50,000 dollarin palkintopotista.

EMEA-alueen turnaus alkaa jo 27. syyskuuta ja potissa on 20,000 euroa.

Lue myös: Legendaarinen ruotsalainen IGL lopettaa uransa – oli osa 87-0 putkea

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!