Striimaajien kärkilistaa on kuluneen vuoden aikana sekoitettu hieman uuteen järjestykseen, mutta mitään varsinaisia yllätyksiä ei löydy.

Turner ”Tfue” Tenney nappasi itselleen katsoituimman striimaajan tittelin melko ylivoimaisilla lukemilla, sillä huippusuosittua Fortnite-pelaajaa on vuoden aikana katsottu yhteensä lähes 88 miljoonaa tuntia. Ennestään jo melkoista suosiota nauttineen pelaajan katsojalukemat ovat vuoden aika nousseet uusiin sfääreihin. Lukemista vieläkin vaikuttavampia tekevät se, että Fortniten suosio striimattujen pelien listalla on tasaisesti hiipunut ajan myötä, mutta Tfuen suosio vain jatkaa kasvuaan.

Kakkossijaa pitää itsellään Twitchistä Mixeriin loikannut Michael ”shroud” Grzesiak melkein 66 miljoonalla katselutunnilla. Useita eri pelejä striimaava shroud on saanut pidettyä katsojamääränsä korkeana siirrosta huolimatta. Kolmanneksi katsotuin 60 miljoonalla tunnilla on Jaryd ”Summit1g” Lazar.

Viime vuoden ykkösen Tyler ”Ninja” Blevinsin lukemiin on selvästi vaikuttanut hänen siirtyminen Twitchistä Mixeriin. Striimaaja on tipahtanut sijalle neljä ja hänen lähetyksiään on katsottu ”vain” noin 58 miljoonaa tuntia.

LUE MYÖS: Pudonneet katsojaluvut eivät tunnu harmittavan Ninjaa – Mixer on mahdollistanut huolettoman elämän

Ninjaa ei kuitenkaan katsojalukujen lasku ilmeisesti haittaa. Striimaaja kertoi varsin suorasanaisesti oman näkemyksensä asiasta omassa striimissään. Hän kertoi nauttivansa vapaudesta toteuttaa itseään ja erityisesti siitä, ettei hänen tarvitse pakkomielteisesti olla huolissaan seuraajien määrästä, mainostuloista ja sponsorisopimuksista.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Tfue / YouTube / Kuvakaappaus.