Hiiri ja näppäimistö -yhdistelmään tottuneille FPS-pelien pelaaminen normaalillakin ohjaimella voi tuntua kömpelöltä, mutta tubettaja vei homman aivan toiselle tasolle.

Super Louis 64 nimellä esiintyvä tubettaja nimittäin päätti kokeilla onneaan Call of Duty: Modern Warfaren parissa, mutta normaalinen ohjaimen sijasta hän otti käyttöönsä Donkey Kong bongorumpu-ohjaimen. Rummut ovat vanhasta GameCuben Donkey Kong Jungle Beat pelistä, mutta tubettaja onnistui saamaan ne toimimaan adapterin avulla.

Kuten voisi olettaa, ei räiskintäpelin pelaaminen bongorummuilla ole aivan yksinkertaisin juttu ja ohjaimista puuttuu useita tärkeitä toimintoja. Tubettaja ei esimerkiksi voi juosta, ladata tai vaihtaa asettaan, eikä tähdätä aseiden tähtäimien läpi. Heittääkseen kranaatteja hänen täytyy huutaa tai taputtaa riittävän kovaäänisesti.

Tubettaja ei päästänyt itseään helpolla ja ei sortunut pelin parhaisiin aseisiin, ja asetti tavoitteekseen jopa kierrosvoiton rummuilla pelatessa. Alta voit katsoa miten FPS-rummuttelu sujui:

 

Lähde: TheLoadout.com.

Kuva: Activision.