Torilla tavataan! – OG on uusi Dota 2 maailmanmestari!

og_champions_TI8
© Kuva: OG


Eurooppalainen ja suomalaisvahvisteinen joukkue OG on voittanut The International 2018 -turnauksen! Finaalissa joukkue kohtasi kiinalaisen PSG.LDG:n, eikä taistelu todellakaan ollut helppo.

Finaalipeli poikkesi muista päätapahtuman peleistä, sillä yhteensä pelattavia otteluita oli viisi kappaletta. Tämä tarkoittaa, että joukkueet joutuvat äärirajoille, sillä heiltä vaaditaan monen tunnin äärimmäistä keskittymistä.

Ensimmäisen pelin voitettuaan OG joutui kuitenkin taipumaan kahden kartan verran LDG:lle. Kolmanteen peliin mentäessä taistelu oli äärimmäisen tiukka, mutta lopulta OG sai väännettyään itselleen voiton Anathan ”ana” Phamin huikealla Phantom Lancer -suorituksella ja varsinkin alkupelissä huikeita initiaatioita suoritti Sébastien ”Ceb” Debs Axella.

Viimeisessä pelissä OG pystyi jälleen kampeamaan itsensä voittoon, vaikka alkupeliä näyttikin hallitsevan LDG. Kun peli lopulta päättyi, näytti OG todellakin siltä, että he olivat antaneet kaikkensa. Voitollaan joukkue kahmaisee itselleen huikean 11 miljoonan dollarin palkintopotin. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen suomalaisesta tehokaksikosta Jesse ”JerAx” Vainikasta ja Topias ”Topson” Taavitsaisesta tuli yhdessä yössä miljonäärejä. Topson on yksi joukkueen uusista tulokkaista, mutta TI 8 todisti pelaajan suunnattomat kyvyt ja rautaiset hermot.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.