Toinen päivä Dota 2 TI10 turnausta Topias ”Topson” Taavitsaisen ja OG:n kohdalla on taputeltu. Hurjan ensimmäinen päivän jälkeen turnauksen lohkovaiheen toisen päivän ottelu osoittautuivat huomattavasti vaikeammiksi. Topson & OG selvisi kuitenkin hengissä toisen päivän haasteista 2-2 tuloksessa ja jatkaa edelleen A-lohkon kärkitaistossa toisella sijalla 7-3 tuloksella.

Topson ja OG kärsivät turnauksen ensimmäisen tappionsa aamulla, kun todella vaikean ensimmäisen päivän pelannut Team Aster oli mestareille liikaa. 0-2 tappioon päättynyt ottelusarja saattoi toimia myös herätyksenä OG:lle, sillä joukkue oli liki täysin vastaantulijana molemmissa peleissä.

Lue myös: Topias ”Topson” Taavitsaisen OG:lla hurja alku TI10 turnauksessa

Team Asterin alkuun turnauksessa on vaikuttanut suuresti se, että joukkueen kaikki pelaajat sairastavat koronavirusta. Reporttien mukaan mid pelaaja White Album ei ole pystynyt syömään kunnolla kahteen päivään, jonka myötä herran todella kova tasoita suorittamista voi pitää hatunnoston arvoisena. 3-5 tulokseen päättyneen ensimmäisen päivän jälkeen 2-0 voitto hallitsevasta mestarista oli todella kova tasoinen suoritus kiinalaisilta ylipäätään.

Tiffani 'Oling' Lim

@babyolingg
Team Aster's White丶Album wasn't able to play yesterday due to Covid symptoms. Today he's still weak & barely able to eat or even aim his mouse clicks properly, but he insisted on playing. "My team needs me."

#TI10

Jos tweetti ei näy voit katsoa sen täältä!

Päivän toisessa ottelusarjassa OG ja Topson kohtasivat aasialaisen T1:n. Tuplamestarit olivat selkeästi oppineet läksynsä aamun lepsuilusta, ja kentällä nähtiin huomattavasti nälkäisempi OG. Ensimmäinen ottelu oli nopeasti ohi, kun OG sai pelin rullaamaan heti alusta asti ja nappasi vakuuttavan 1-0 johdon sarjaan. Toisessa pelissä T1 oli useaan otteeseen edellä, mutta OG Topsonin ja Sumailin johdolla pitivät langat käsissään. T1 joutui lopulta taipumaan ja OG selvisi hengissä toisen päivän kovasta haasteesta 2-2 tuloksella.

Topson ja OG jatkavat pelejään lauantai aamuna, kun Dota 2 faneille tarjoillaan todellista herkkua OG:n kohdatessa Evil Geniusesin. Ottelu alkaa klo 10.00 Suomen aikaa!

Lue myös: 160 Miljoonan Dollarin turnaus alkoi totaalisella farssilla!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!