Kaksinkertainen hallitseva maailmanmestari Topias ”Topson” Taavitsainen on aloittanut joukkueensa kanssa Dota 2 TI10 turnauksessa vahvasti. OG:n heikko DPC kausi, kesällä tehdyt kokoonpano muutokset ja viimeisimpänä Sebastian ”Ceb” Dabsin silmäleikkaus ovat tuoneet omat mausteensa soppaan. Mutta kaikesta huolimatta joukkueen alku The International 10 turnauksessa on ollut hurja!

Päivän ensimmäisessä ottelussa OG kohtasi ruotsalaisen Alliancen. Molemmissa otteluissa alusta asti oli selvää, kumpi joukkueista istui kuskin paikalla. Alliance sai hetkittäin rakennettua illuusiota johtoasemasta, mutta todellisuudessa OG oli se, joka toimi otteluparissa kapellimestarina. Kumpikin ottelu päättyi puolen tunnin kohdalla ja OG nappasi vakuuttavan 2-0 voiton antaen samalla myrskyvaroituksen formistaan.

Päivän toisessa ottelusarjassa nähtiin taas perinteistä OG:ta, kun toiselle puolelle karttaa asettui eteläamerikkalainen Thunder Predator. Ensimmäinen ottelu oli mestareille vaikea, mutta reilun 40 minuutin pelaamisen jälkeen OG nousi totuttuun tapaan vaikeuksien kautta voittoon. Toinen ottelu olikin vähän nopeammin ohi, sillä 27 minuutin jälkeen TP joutui taipumaan auringonkukkien käsittelyssä. Näin ollen kahden ottelusarjan jälkeen hallitsevien mestareiden tilastot olivat tylysti neljä voittoa ilman tappiota.

Ensimmäinen todellinen sydämmenpysähdys koettiin iltapelissä Virtus.Prota vastaan. Nuori CIS-joukkue näytti ensimmäisessä pelissä ihan tosissaan kykynsä, ja pyörittelivät OG:ta miten sattuu. VP oli jopa 30 tuhannen kullan johtoasemassa, mutta OG kampesi itsensä jollain ihmeellä mukaan peliin ja voittoon 51 minuutin pelin jälkeen. Toisessa pelissä Virtus.Pro otti taas pelin alussa täysin hallintaansa, mutta OG taisteli ja pelin momentum hyppi puolelta toiselle. OG joutui kuitenkin lopulta taipumaan toisessa ottelussa ja ottelusarja päätty 1-1.

OG jakaa A-lohkossa ykköspaikan Virtus.Pron sekä Invictus Gamingin kanssa. Kaikki näistä kolmesta päättivät ensimmäisen päivänsä 5-1 tuloksella.

OG:n ottelut perjantaina 8.10