Viimeiset paikat ESL One: Cologne 2016 karsintoihin on jaettu. Tempo Storm ja OpTic Gaming sijoittuivat ykköseksi ja kakkoseksi MLG Americas Minor Championshipissä ja näin ne ansaitsivat viimeiset kaksi paikkaa ESL One: Cologne Qualifieriin. Selfless Gaming oli lähellä paikkaa myös, mutta Tempo Storm päihitti sen semifinaaleissa ja Team SoloMid lähetti tiimin lopullisesti kotiin. Tempo Storm taas vei voiton Team SoloMidistä 2 – 0 ja pääsi finaaliin OpticGamingin kanssa. Voittajaksi selviytyi OpTic Gaming. Joukkueet liittyvät muiden, jo nimettyjen karsijoiden joukkoon Puolan Katowiceen, jossa karsinnat pidetään 9.-12. Kesäkuuta. Joukkueet karsinnassa ovat:

Gambit Gaming
G2 Esports
Splyce
Flip Sid3 Tactics
TyLoo
Team Dignitas
Team Empire
OpTic Gaming
FaZe Clan
mouseports
Team EnVyUs
Cloud9
FLuffy Gangsters
Renegades
HellRaisers
Tempo Storm

Joukkueet ovat saaneet paikkansa Asian Minorista, CIS Minorista, Europe Minorista ja MLG Columbuksesta. Jo aiemmin julkaistut kahdeksan suoraan playoff -paikan julkaistua joukkuetta ovat:

Luminosity Gaming
Astralis
Ninjas in Pyjamas
Natus Vincere
Team Liquid
Fnatic
Virtus.Pro
Counter Logic Gaming

Näin koko turnauksen osallistujat on tiedossa ja voimme jäädä odottamaan karsintojen alkua. ESL: Cologne 2016 on varmasti yksi kesän huipputapahtumista.

Lähde: thescoreesports.com