Team Liquidin LoL-joukkueen huippunimi hankki itselleen kokonaisen kerrostalon

Team Liquidin top-laner Jeong ”Impact” Eon Young esitteli Twitterissä ostamaansa kokonaista kerrostaloa.

Jeong ”Impact” Eon Young kertoi aloittaneensa voittorahojen säästämisen heti ammattiuransa alusta lähtien, vuonna 2012. Nyt Impact esitteli mihin hän seitsemän vuoden aikana kerrytetyt palkkiot sai kulutettua, kun hän julkaisi Twitterissä kuvia ostamastaan kerrostalosta.

Fanien välittömästi ”Impact Toweriksi” nimeämä talo pitää ilmeisesti jo sisällään jonkinlaiset harjoittelutilat ja Impact kertoo voivansa lainata sitä pelaajille, jotka haluavat tulla Koreaan.

Esportearnings.com -sivuston mukaan Impact on tienannut urallaan yhteensä 531,340.34 dollaria palkintorahoja. Kerrostaloa varten säästetyt rahat ovat kuitenkin varmasti kertyneet myös mittavista palkkioista ja sponsorisopimuksista.

Impact sai nimeä jo uransa alussa pelaamalla huippukuuluisan Lee ”Faker” Sang-hyeokin kanssa SK Telecomin riveissä. Joukkue voitti 2013 World Championshipin.

2015 Impact siirtyi pohjois-Amerikkaan pelaamaan League Championship Seriesiin, jossa hän osoitti välittömästi olevansa huipputason pelaaja. Hän ei koskaan jäänyt playoff-pelien ulkopuolelle, mutta mestaruuden hän sai vasta 2018 siirryttyään Team Liquidin riveihin. Tämän jälkeen Team Liquid nappasikin vielä kolme peräkkäistä mestaruutta.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Robert Reiners / Getty Images.