Team Liquid vei Valorant-turnauksen ja on jatkanut voittoputkeaan uuden lisäyksen jälkeen. Red Bull Home Ground #2 meni huikeasti joukkueen hyväksi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Team Liquidin Valorant-kokoonpano teki syyskuun lopussa kiinnostavan muutoksen. James ”Kryptix” Affleck sivuun ja tilalle CS:GO:n parista lahjakas Nabil ”Nivera” Benrlitom.

Sukunimi voi kuulostaa tutulle, mutta hyvästä syystä. Adil ”ScreaM” Benrlitomin pikkuveli hyppäsi yhdistämään voimansa belgialaisen tähtipelaajan kanssa.

Toki kyseessä voi olla alkuhuuma, mutta kokoonpano ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua. Sunnuntaina kaikki huipentui Red Bull Home Ground #2 -turnauksen mestaruuteen.

Team Liquid Valorant

@LiquidValorant
Monster performance from the boys.
Energy is super high for Champions.
Wins keep coming 🏆🏆

Red Bullin järjestämässä turnauksessa oli 60 000 euron palkintopotti ja mukana taistelussa 16 joukkuetta. Suomalaisia oli jopa kuudessa eri joukkueessa: Elias ”Jamppi” Olkkonen Team Liquidissa, Aaro ”hoody” Peltokangas Giants Gamingissa, Santeri ”BONECOLD” Sassi Acendissa, Nikita ”Derke” Sirmitev Fnaticissa, Niko ”polvi” Polvinen TENSTAR’issa ja Kasper ”Kaspe” Timonen BIG Clanissa.

Ainoastaan BIG jäi alkulohkoon. BIG Clan löytyi D-lohkon sijalta 3, kun G2 kaatui avausottelussa.

Lopulta pudotuspeleissä neljässä parhaassa joukkueessa pelasi suomalaisia. Team Liquid sekä Acend kohtasivat finaalissa ja pronssiotteluna toimi TENSTAR vs. Giants Gaming.

Ennen finaalia Team Liquid oli ylivoimainen. Alkulohkossa kierrosvoitot näyttivät 39-13 eli kukaan ei päässyt edes lähelle voittoa. Sama vauhti jatkui pudotuspeleissä: Fnatic 2-0 (13-6 & 13-8) ja TENSTAR 2-0 (13-8 & 13-9).

Finaalissa Acend tarjosi erinomaisen vastustajan, kun kahdessa ensimmäisessä kartassa voittajaa haettiin jatkoajalla. Split päättyi 15-13 Liquidile, Bind 15-17 Acendille, Ascent 13-11 TL:n hyväksi ja kaiken ratkaisi Breeze, joka sinetöi Liquidille mestaruuden numeroin 13-11.

Turnauksen jälkeen tilastot näyttivät Jampin sekä ScreaMin osalta loistavalta. ScreaM 1.45 K/D ja 272.2 ACS. Jampilla 1.48 K/D ja 246.5 ACS. Kaksikko otti yhteensä 94 avaustappoa ja kuoli ensimmäisenä 50 kertaa.

Liquid Jamppi 🇫🇮

@Jamppi_
LETSGOO 3-1 vs @AcendClub !!
We are theChampions of the Home Ground tournament!
So happy and this is good confidence before champions. Thanks everyone for support, ill be back with streams and grind for Champions! Love yall ❤️ #LetsGoLiquid

Team Liquidin nykyvire kertoo hyvää. Joulukuun alussa luvassa on koko Valorantin historian suurin koitos. 16 joukkuetta ympäri maailmaa suuntaa Berliiniin kauden huipentavaan VALORANT Champions 2021 -turnaukseen.

Lähde: VLR/Liquipedia

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!