Team Liquid vei finaalin ylivoimaisesti Vodafone Giantsia vastaan Valorantin Challengers 2 -turnauksessa. Silti molemmat suomalaiset eli Jamppi ja Hoody pääsivät jatkoon.

VALORANT Champions Tourin Euroopan Challengers 2 -turnauksen viimeinen etappi pelattiin sunnuntaina ja vastakkain olivat jo jatkopaikan lunastaneet Team Liquid ja Vodafone Giants. Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid haki revanssin Aaro ”Hoody” Peltokankaan Vodafone Giantsista ja vei finaalin nimiinsä lukemin 3-1.

Joukkueet aloittivat pelaamisen Iceboxilla ja lievänä yllätyksenä nähtiin Jampin paluu tuttuun sekä turvalliseen duelistiin eli Jettiin. TL jyräsi hyökkäyksessä jättiläisen kumoon ja nappasi 13-5 voiton. Myös belgialainen supertähti Adil ”ScreaM” Benrlitom pelas duelistia, Reynaa. Kahden duelistin combo taisi yllättää Giantsin – ainakin tuloksen perusteella.

Ascentissa oli sisuuntunut Hoody, sillä ensimmäisessä kartassa häneltä nähtiin surkea peli, mutta toisessa kartassa hän oli tilastojen kärjessä. Aaro nappasi 20 tappoa Giantsin 10-13 voitossa. Ascent näytti menevän ylijuoksuna, kun Giants johti 2-10, mutta TL laittoi pelin jännittäväksi. Comeback ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.

Breezessä Team Liquid oli parempi molemmilla puolilla ja nappasi 13-10 voiton sekä finaalijohdon takaisin.

Bindin eli ratkaisevan kartan kirkkaimmat tähdet olivat Sagea pelannut ScreaM ja Dom ”soulcas” Sulcas Razen kanssa. Giants oli ensimmäisen puoliskon mukana pelissä, mutta toisella ero repesi ja TL pääsi 13-6 voittoon.

Molemmat joukkueet tekivät sen mitä piti eli onnistuivat turnauksessa. Jatkopaikka EMEA-alueen pudotuspeleihin on varma ja viimeinen rutistus käynnistyy 12. elokuuta, kun 12 parasta taistelee neljästä paikasta Berliniin Masters 3 -turnaukseen.

Team Liquid Valorant

@LiquidValorant
THAT'S HOW WE DO IT, CHAMPIONS TIME BABY 🔥

 

 

Lue myös: Dr Disrespect Netflix Gamingin pääkasvoksi? Striimaaja on kiinnostunu

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!