Dr Disrespect Netflix Gamingin pääkasvoksi? Striimaaja on ainakin kiinnostunut alkamaan rakentaa pelistriimeihin liittyvää alustaa.

Maailman suosituimpiin striimaajiin kuuluva Herschel ”Guy” Beahm eli Dr Disrespect on todellinen supertähti. Hän sai kesäkuussa mysteerisen porttikiellon Twitch -suoratoistopalveluun ja on sen jälkeen käyttänyt alustana Youtubea.

Dexerto uutisoi perjantaina, että Doc olisi kiinnostunut neuvottelemaan Netflixin kanssa uudesta alustasta. Heinäkuussa huhuiltiin, että Netflix aikoo laajentaa tulevaisuudessa videopeleihin. Jos videopelejä aletaan tarjoamaan, niin ”Netflix Gaming” voisi hyvin olla vielä enemmän ja silloin Dr Disrespect astuu kuvioihin. Hänen ideansa on, että alustalla voisi tulevaisuudessa striimata pelejä.

Guy oli striimaamassa keskiviikkona 28. heinäkuuta Youtubessa ja puhui aiheesta:

– Olen valmis istumaan neuvottelupöytään. Musta puku, musta solmio, hiukset ehkä poninhännässä. Lasit pysyvät tietysti päässä. Voisin olla Netflixin striimauksen kasvot. Auttaisin teitä kokoamaan interaktiivisemman ja dominoivan suoratoistopalvelun. Kuvitelkaa, mitä Netflixin voimalla voisi rakentaa.

Doc kertoo, että esimerkiksi Hulu ja Amazon ovat kilpailijoita, mutta Netflix voisi helposti alkaa rakentamaan palvelua, joka pitää heidät kärjessä.

– Tuo erottaisi teidät kaikista muista, Netflix. Tuo voi olla iso mahdollisuus. Kunhan keskustelen ja heittelin asioita ilmalle, mutta miettikää tätä.

Lue myös: HUH! Team Liquid voitti huippuottelun viidennessä kartassa – Fnatic kotiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!