Team Liquid avasi uuden Euroopan e-urheilukeskuksensa – katso hulppeiden tilojen esittelyvideo!

Team Liquid on avannut toisen e-urheilukeskuksensa Eurooppaan yhteistyössä tietokonelaitevalmistaja Alienwaren kanssa.

The Alienware Training Facility EU -nimellä kulkeva keskus sijaitsee Utrechtissa, Hollanissa, jossa Team Liquid on alun perin perustettu yhtiön toimitusjohtaja Victor Goosensin toimesta. Uusi keskus tulee nyt toimimaan Team Liquidin Euroopan päämajana.

Pohjois-Amerikan keskuksensa Liquid rakensi vuonna 2018 ja toimii se organisaation League of Legends ja CS:GO -joukkueiden harjoittelupaikkana. Tällöin myös keskuksien nimeämisoikeudet myytiin yhteistyökumppani Alienwarelle. Uusi Euroopan keskus tulee nyt puolestaan toimimaan organisaation Dota 2, Rocket League, sekä Valorant -joukkueiden harjoittelupaikkana.

Osana yhteistyötä, on uusi keskus varustettu täysin Dell Technologiesin ja Alienwaren huipputietokoneilla ja näytöillä. Keskuksessa toimii myös täysipäiväinen kokki, joka pitää huolen pelaajien ja työntekijöiden terveellisestä ruokavaliosta, sekä kuntosali jota pelaajat voivat hyödyntää pelitreeniensä välissä.

Tämän lisäksi tiloista löytyy työntekijöiden toimistotilat, äänieristettyjä striimauskoppeja, harjoitteluhuoneita, demohuoneita, sekä vapaa-ajan oleskelutiloja. The Alienware Training Facility EU -keskuksen on rakentanut Venhoeven CS & AHH Architects.

Voit katsoa miltä uusi keskus näyttää uutisen alusta löytyvästä videosta.

Lue myös: Twitch-tähti NICKMERCS esitteli miljoonakotinsa – kuka sanoi ettei pelaamisella voi tienata?

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.