Contenders kommentaattori Harry ”LEGDAY” Pollit heitti ilmoille väitteen, että Team Gigantin pelaajien sopimusten ulosostohinnat ovat liian korkeita OWL-joukkueille.

Overwatchin Contenders EU ja Contenders Gauntlet -turnauksissa kommentaattorina toimiva Pollit vastasi lähetyksessä Connor “GoopyKnoopy” Knudsenin ja Sascha “Yiska” Heinischin ihmettelyyn hyytyneistä sopimusneuvotteluista. Pollitin mukaan Tuomo ”Davin” Leppäsen keskustelut paikasta Overwatch Leaguessa ovat kariutuneet Team Gigantin korkeiden sopimusten ulosostohintojen takia.

Contenders joukkueet voivat vaatia OWL-joukkueilta jäljellä olevien sopimusten ulosostoa pelaajien siirron yhteydessä. Nämä siirtomaksut voivat olla jopa 100% pelaajan peruspalkasta sarjassa. Tähän päälle saattaa tulla vielä mahdolliset allekirjoitusbonukset ja muut palkkiot.

Ilmeisesti Team Gigantin ulososto-hinnat ovat asetettu niin korkealle, että ne ovat esteenä pelaajien etenemiselle ylempään liigaan. Joukkue on pärjännyt Contenders EU -sarjassa erittäin hyvin ja he ylsivät kakkossijaan tänä vuonna pelatulla kakkoskaudella. Suomalaisten pelaajien taso on siis osoitetusti kova. OWL-joukkueiden on nähtävästi silti etsittävä tulokkaansa muualta korkeiden hintojen takia.

Lähde: dotesports.com.

Kuva: Team Gigantti / Twitter.