OpTic Gaming on haalinut CS:GO kokoonpanoonsa kovan vahvistuksen. Counter Logic Gamingin tunnetuin pelaaja Tarik “tarik” Celik siirtyy pelaamaan Optic Gamingin riveihin.

Jonkun aikaa sitten CLG:n pelaaja tarik siirtyi pois paikaltaan joukkueen kokoonpanossa, ja ilmoitti faneille, että hän jatkaa joukkueen striimaajana sopimuksen loppuun asti. OpTic hyödynsi tilanteen ilmeisen nopeasti, haalittuaan pelaajan itselleen jo ennen kuin tämän sopimus kerkesi edes loppua.

Peter “Stanislaw” Jarguz siirretään syrjään OpTicin nykyisestä kokoonpanosta. Faneille hän oli kirjoittanut ilmoituksen Twitteriin, jonka mukaan hän olisi kuullut tarikin sopimuksesta, sekä omasta irtisanomisestaan joltain kolmannelta osapuolelta oman organisaationsa sijaan. Stanislaw ei ole ilmeisestikään tilanteesta kovin iloinen, eikä hän ole myöskään kertonut mitään tietoa uransa jatkumisesta.

OpTic pelaa ensimmäisen pelinsä tarikin kanssa jo tänään Team Liquidia vastaan ESL Pro Leaguen ottelussa. Myös Team Liquidista löytyy entinen CLG:n pelaaja, sillä Josh “JDM” Marzano pelasi vielä tämän vuoden alussakin tarikin kanssa samassa kokoonpanossa. Illalla pelaajat kohtaavat toisensa kuitenkin eri joukkueissa, kun joukkueet ottavat mittaa Miragessa sekä Cobblestonessa.