Tämä pitää nähdä: SEBU pysäytti SJ:n upeasti

Tämä pitää nähdä: SEBU pysäytti SJ Gamingin upeasti ottamalla ässän. SJ voitti lopulta ottelun 2-1.

SJ ja Myllysuola kohtasivat Elisa Invitational Fall 2021 Suomen karsinnoissa ja altavastaaja tarjosi loistavan vastuksen. SJ vei otteluparin 2-1, mutta Myllysuolan peli kulki kiitettävästi myös viimeisessä kartassa Miragessa.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Vertigon, Nuken ja Miragen. Myllysuola sai pistoolikierroksen voiton jälkeen hyvän alun, mutta SJ käänsi pelin 10-5. Ville ”myltsi” Vilkmanin suoritusten johdolla Suolamyllyn puolustus oli täyttä timanttia ja kaikkien yllätykseksi joukkue voitti 11-16.

Nukessa suosikki näytti vahvuutensa, vaikka Suolamylly onnistui voittamaan molemmat pistoolikierrokset. SJ vei kartan vakuuttavasti 16-9.

Ratkaisevassa kartassa Miragessa SJ voitti ensimmäisen kerran pistoolikierroksen ja sai pelin rullaamaan. Pelin ollessa 6-1 Myllysuola alkoi löytämään puolustuksesta heikkouksia ja laittoi pelin jännäksi. Toiselle puoliskolle lähdettiin SJ:n 9-6 johdossa, mutta tuttuun tyyliin Myllysuola vei ”pislan” omiin nimiinsä. Seuraavalla kierroksella nähtiin jotain kaunista Sebastian ”SEBU” Blombergin toimesta. SJ yllätti ja otti 5-2 johdon, mutta SEBUn puolusti ässän arvoisesti saittia.

Myllysuola kampesi itsensä 9-11 johtoon, mutta SJ vei suosikkina loput ja vei otteluparin 2-1.

Lue myös: Mitä ihmettä? Kiinalainen yritys on julkaisemassa Valorantin kopion puhelimelle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.