GamesDoneQuick on erittäin tunnettu speedrunning organisaatio, jonka tavoitteena on kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, pääosin Twitch-striimauspalvelun kautta näytettävien lähetysten kautta. Tällä kertaa pika-aikataululla järjestetyssä GamesDoneQuick striimissä kerättiin yhteensä 200 000 dollaria Hurricane Harvey:n uhreille yhdysvalloissa.

GamesDoneQuick järjesti hyväntekeväisyyslähetyksensä vain kahdessa vuorokaudessa, ja keräsi huikean määrän rahaa Houstonin ruokapankille, joka auttaa kotinsa menettäneitä ihmisiä hurrikaanin vaikutusalueella.

Games Done Quick 🔜 #FlameFatales

@GamesDoneQuick
Amazing Work! We hit 225K just as stream has come to an end! #GOAL!! #HRDQ2017

Hurricane Harvey teki valtavia tuhoja elokuun 25. päivä, ja sen johdosta tuhansia ihmisiä on jouduttu siirtämään pois kodeistaan. Kolmepäiväisessä GamesDoneQuick lähetyksessä kerättiin rahaa pelaamalla speedrun-kierroksia esimerkiksi Zelda: Breath of the Wild, Undertale, ja Super Metroid peleissä. Suurin osa pelaajista tuli paikalle vain päivän varoitusajalla.

GamesDoneQuick kerää vuosittain miljoonia dollareita rahaa hyväntekeväisyyteen. Sillä on kaksi päätapahtumaa, Awesome Games Done Quick ja Summer Games Done Quick, joissa nähdään maailman parhaita speedrun pelaajia.