Cloud9 Blue murskasi Risen finaalissa ja koko vuoden huipentava VALORANT Champions -turnaus kutsuu. Rise hävisi kaikki kartat ja yhdessä nähtiin 0-13 nolaus.

Pohjois-Amerikan Last Chance -karsintaturnaus saatiin vihdoin päätökseen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Alun perin LAN-turnaukseksi tarkoitettu Last Chance käynnistyi Los Angelesissa studiolla, mutta ongelmien jälkeen siirrettiin pelattavaksi verkon välityksellä.

100,000 dollarin lisäksi joukkueet pelasivat viimeisestä Champions -paikasta ja sen lunasti nimiinsä Cloud9 Blue.

Hoonmaru

@hoonmaru
The winning moment

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Rise lähetti Cloud9 Bluen alempaan kaavioon jo toisessa ottelussa 2-1 voitolla, mutta lower bracket sopi joukkueelle hyvin. Aluksi joukkue murskasi Gen.G Esportsin unelmat 2-1, sitten XSET kotiin 2-0 ja välierässä 100 Thieves yllättävästi 2-1 voiton avulla ulos.

Finaalissa Cloud9 Blue ja Rise pelasivat kolme karttaa. C9:n Breeze oli Nathan ”leaf” Orfin pelikenttä. Leaf otti oman joukkueen valitsemassa kartassa 23 tappoa ja niistä hurjat kahdeksan oli avaustappoja. C9 vei lopuksi 13-8.

Risen valitsemaa Splittiä ei oikein voi kuvailla pelaamiseksi, sillä Cloud9 Blue murskasi 13-0. Kevin ”POISED” Ngo ei saanut yhtään tappoa 13 kierrokseen.

Kolmas kartta Bind oli kaikista tasaisin, mutta myös se karkasi lopulta C9:n hyväksi numeroin 13-11.

VALORANT Champions 2021 käynnistyy 1. joulukuuta 16 joukkueen voimin Berliinissä.

Kuva: Cloud9 Blue

Lue myös: Thorin vitsaili Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkityksen syystä videolla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!