Entisen pro-pelaajan keskustelunavaus ja omat esimerkit kannustivat monia liittymään keskusteluun ja kertomaan omia ajatuksiaan mahdollisista parannuksista pelin hahmoihin.

Tunnettu Overwatch-striimaja ja entinen Dallas Fuelin ammattipelaaja Brandon ”Seagull” Larned avasi Twitterissä keskustelua Overwatch-hahmojen kehittämisestä. Seagullin oma keskustelunavaus koski Baptiste-hahmon muokkaamista paremmin peliin sopivaksi.

Hänen mielestään Baptisten parantavien kranaattien tulisi olla tehokkaampia niiden osuessa suoraan joukkuekavereihin, mikä hänen mukaansa kannustaisi pelaajia kehittämään mekaanisia taitojaan. Pelissä on myös jo hänen mukaansa aivan riittävästi tehokasta AoE healingia, eli niin sanottua alue-parannusta.

Seagull ehdotti myös Baptisten kuolemattomuuskentän ja ammusten tehoa kasvattavan kentän paikkojen vaihtamista. Kuolemattomuuskenttä voisi hänen mielestään olla hahmon Ultimate-kyky ja toinen kenttä voisi muuttua hahmon henkilökohtaiseksi kyvyksi.

Brandon Larned

@A_Seagull

Brandon Larned

@A_Seagull
hit me with your cool hero ideas

ex: I want baptiste to have a direct-hit bonus to healing but less healing on AOE to encourage mechanical skill + tone down AOE healing in the game
ex 2: drone & amplify switch places in his loadout

amp is now a self-only buff, amps your next 3 shots whether it's healing or damage for +50%, lasts for 5s~

(basically lucio amp but for bap, one of my favorite abilities)

Lue lisää Twitter-käyttäjien ehdotuksia tai käy lisäämässä keskusteluun omasi ylläolevasta Twitter-postauksesta tai tämän linkin kautta.

 

Overwatch-hahmojen kehitysehdotuksista tai mistä tahansa muusta peleihin ja pelaamiseen liittyvästä voit keskustella Eurheilu.orgin uudella Discord-kanavalla: discord.gg/znGMa7r

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.