Tällainen on FIFA 22:n paljastustraileri – Real Madridin hyökkääjälupaus laitettiin puolustajaksi

Video näyttää: tällainen on FIFA 22:n traileri. Ensimmäiseen paljastustraileriin oli laitettu hieman erikoisesti Real Madridin brasilialainen hyökkääjälupaus Vinícius Júnior puolustajaksi.

Jokainen vuosi menee EA Sportsin kanssa samalla kaavalla. FIFA -videopelisarjaan lisätään yksi numero lisää ja miljoonia ostajia löytyy aina. Uusi FIFA julkaistaan 1. lokakuuta. Todennäköisesti virallinen traileri itse pelaamisesta julkaistaan lähiaikoina, kuten edellisinä vuosina.

Sunnuntaina julkaistiin FIFA 22:n traileri ja fanit pääsivät näkemään maistiaisia HyperMotion -teknologiasta, jonka pitäisi muuttaa peli parempaan suuntaan. Erikoisen tilanteesta tekee kuitenkin se, että se toimii vain PlayStation 5:n, Stadian ja Xbox Series S/X:n kanssa.

Videolla nähdään oikeita jalkapalloilijoita testaamassa varusteita. Mukana on mm. Liverpoolin Trent Alexander-Arnold, PSG:n Kylian Mbappé, Real Madridin Marcelo sekä Vinícius Júnior, joka on merkitty virheellisesti puolustajaksi.

Ennakkotilaamalla FIFA 22 Ultimate Editionin saa jälleen paljon erilaista lisää mukaan. Mukana on 4600 FIFA-pistettä, neljän päivän etuoikeus peliin, 1 TOTW-pelaaja sekä lainakortti Mbappesta ja paljon muuta. Erityisesti FUT Hero -kortti pisti silmään, sillä kyseisiä kortteja ei ole lisätty FIFA 21:n Ultimate Team -pelimuotoon. EA:n sivuilla näkyy, että sankareista löytyy esimerkiksi Mario Gomez, Tim Cahill, Robbie Keane ja Diego Milito.

Lue myös: IEM Colognen pudotuspelijoukkueet ovat selvillä! s1mplen tilastot huimaavat

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä! 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004