IEM Colognen pudotuspelijoukkueet ovat selvillä! s1mplen tilastot huimaavat

IEM Colognen pudotuspelijoukkueet ovat selvillä! Kölnin LAN-turnauksessa on enää kuusi parasta joukkuetta.

24 joukkuetta aloitti matkan miljoonan dollarin turnauksessa, mutta monen pitkä LAN-turnauksien odotus päättyi pettymykseen. Näihin lukeutuu mm. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG Esports, Evil Geniuses, Complexity ja mousesports.

Pudotuspeleihin tiensä selvittivät G2 Esports, Natus Vincere, Virtus.pro, Astralis, Gambit Esports ja FaZe Clan.

Tilastollisesti pelaajista Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on ollut täysin ylivoimainen. Hän on 95 tappoa plussalla, K/D 1.75 ja rating massiivinen 1.52.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Sunnuntaina pelattiin lohkovaiheen ratkaisupelejä ja suosikit painoivat vakuuttavasti jatkoon. Ylemmissä kaavioissa pelattiin suorista välieräpaikoista, kun otteluina toimi Gambit Esports vs. G2 Esports ja Natus Vincere vs. Astralis.

Kaikki käynnistyi maailmanlistan kärkinimen Gambitin ja G2:n kohtaamisella. Voittajaa haettiin täydet kolme karttaa ja lopulta G2 vei Infernon 14-16. Viimeinen kierros oli alle sekunnista kiinni, mutta Nikola ”NiKo” Kovač onnistui clutchin kanssa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

B-lohkon ylemmässä kaaviossa Natus Vincere haki vakuuttavan 2-1 voiton Astraliksesta. Ancient meni helposti 16-7 NaVille ja Dust2 oli taistelua jatkoajalle asti (19-22). Infernossa Natus Vincere s1mple haki loistavilla suorituksillaan 16-5 voiton.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

B-lohkon ratkaisevassa ottelussa Virtus.pro ja BIG Clan ottivat toisistaan mittaa kahden kartan verran, mutta VP oli 2-0 parempi. Tappion jälkeen BIG on ulos turnauksesta ja Virtus.pro tulee kohtaamaan perjantaina 16. heinäkuuta Astraliksen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

FaZe Clan ja Heroic pelasivat viimeisestä jatkopaikasta sunnuntai-iltana. Ensimmäinen kartta Mirage oli siitä kiinnostava, että Heroic voitti ensimmäisen puolen 5-10, mutta FaZe Clan ei hävinnyt puolustaessa yhtään kierrosta ja vei kartan 16-10. Nukessa René ”TeSeS” Madsen johdatti joukkueen suorituksillaan 11-16 voittoon. Kaiken ratkaisi uusi kartta Ancient. Heroic oli 1-6 johdolla, mutta FaZe Clan tuli takaa hienoon 16-10 karttavoittoon.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Pudotuspelit jatkuvat perjantaina 16. heinäkuuta otteluilla Astralis vs. Virtus.pro ja Gambit Esports vs. FaZe Clan. Välierässä odottavat G2 Esports sekä Natus Vincere.

Turnauksen tiedot

  • Turnauksen nimi: IEM Cologne 2021
  • Palkintopotti: 1,000,000 dollaria
  • Turnauksen aikataulu: 6.7.2021-18.7.2021.
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Järjestäjä: ESL
  • Ottelun lähetys: Twitch
  • Otteluohjelma: ESL

Lue myös: Twistzz vei FaZe Clanin voittoon – Desert Eagle lauloi upeasti

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.