Paul ”Ice_Poseidon” Denino saatettiin ulos lentokoneesta huhtikuun 28. päivä sen jälkeen, kun hänen nimissään oli tehty pommiuhkaus. Pian välikohtauksen jälkeen Twitch bannasi Ice_Poseidonin käyttäjän sivustoltaan.

https://youtu.be/kZHQoRfFTmM

Denino oli matkalla Kaliforniasta Arizonaan striimaten samalla saapumistaan perille. Heti laskeutumisen jälkeen Denino kuitenkin raahattiin ulos lentokoneesta poliisivoimin. Välikohtauksen jälkeen antamassaan haastattelussa Denino vaikutti hyvin turhautuneelta tilanteesta: ” You swat my house, whatever, fuck you—you swat a plane?” sanoo Denino. ”That’s a whole other level. You don’t expect that to happen.” Denino kuitenkin myönsi kertoneensa itse oman sijaintinsa ja aiheuttaneensa näin vitsillä tehdyn uhkauksen.

Twitch perusteli Ice_Poseidonin tilin poistamista käyttäjäehtojensa rikkomisella. Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että Twitchin käyttäjäehdoissa ei ole vielä yhtään kohtaa, joita Denino olisi rikkonut. Twitchin uskotaankin lisäävän käyttäjäehtoihinsa uusia kohtia omasta elämästä kertovien eli IRL striimien osalta. Tällä hetkellä oman sijaintinsa jakaminen Twitch palvelussa ei ole kiellettyä, mutta vastaavien tapahtumien estämiseksi tälläinen sääntö tullaan todennäköisesti lisäämään lähiaikoina.

YouTube näki tilanteessa markkinaraon ja tekeekin nyt yhteistyötä Deninon kanssa. Jatkossa Ice_Poseidon nähdään striimaamassa YouTube alustalla ja hän auttaa omalta osaltaan YouTuben kehittämistä striimaamisen osalta. Tällä hetkellä YouTube on Twitchin suurin kilpailija livelähetys-markkinoilla.

https://youtu.be/9_wjfQGXan0

Lähteet: dotesports.com