Suomalaisvahvisteinen Team Vitality voitti G2 Esportsin karsinnoissa ja Valorantin tähtisikermä epäonnistui jälleen.

Team Vitality voitti G2 Esportsin Valorant Champions Tourin Euroopan avoimissa karsinnoissa 2-1.

Stage 2 käynnistyi eri alueilla avoimilla karsinnoilla ja systeemi on raaka, sillä häviöstä matka päättyy siihen.

G2 Esports on paperilla yksi parhaista joukkueista ja organisaatio voitti Valorantin alussa useita turnauksia, mutta nyt peli on alkanut takkuilemaan.

Lue myös: Onko Rasmus ”Rapsu” Virtanen Suomen paras FIFA-pelaaja ilman seuraa? Katso upea voittomaali pro-pelaajaa vastaan

G2 Esports kohtasi keskiviikkona Jesse ”JESMUND” Terävän edustaman Team Vitalityn ja koki yllättävän tappion.

Peli alkoi Iceboxilla ja tasainen kartta päättyi 13-11 Vitalityn hyväksi.

Espanjan Valorant-tähti Oscar ”mixwell” Cañellas Colocho pisti toiseen karttaan Ascentiin isomman vaihteen silmään ja vei G2:n murskaavaan 2-13 voittoon. Mixwell sai huimat 27 tappoa ja kuoli vain kuudesti.

Ratkaisevassa kartassa Splitissä Mixwell ei ollut paras Jett, sillä tunisialainen Bayram ”bramz” Ben Redjeb johdatti Team Vitalityn 13-10 voittoon 27 tapolla.

JESMUND

@JESMUNDgo
We beat @G2esports and @patchworkgg 2-1 today on #VCT quals and we continue to next stage woooooooooooooooo! 🍻 #VForVictory

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Karsinnat jatkuvat torstaina ja suomalaisista 16 parhaan joukossa mukana ovat Team Vitalityn JESMUND, Acendin Santeri ”BONECOLD” Sassi, Giants Gamingin Aaro ”hoody” Peltokangas, Team Liquidin Elias ”Jamppi” Olkkonen, Volvopeekin Ilari ”Iluri” Puranen ja Rix.GG:n Richard ”rCk” Kanerva.

Lähde: Liquipedia

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.