Meillä kaikilla on se jokin peli, johon olemme kuluttaneet kymmeniä, satoja ja jopa tuhansia tunteja aikaamme. Niin on myös striimaaja Asmongoldilla, joka paljasti katsojilleen kuinka kauan hän on viettänyt aikaa World of Warcraftin maailmassa.

Striimaaja Asmongold on yksi tunnetuimmista, ellei jopa tunnetuin World of Warcraft -pelin sisällöntuottajista. Katsojien jatkuvasti pyydettyä nähdä kaulapartojen kuninkaana tunnetun Asmongoldin pelitunnit, päätti hän vastata viimeinkin katsojiensa toiveisiin.

Asmongold paljastaa World of Warcraft pelituntinsa:

Asmongoldin käytettyä /played komentoa nähdäkseen pelituntinsa, paljastui hänen viettäneen aikaa Azerothissa 1093 päivää, 3 tuntia ja 35 minuuttia.

Asmongold vielä tarkensi, että kyseessä on kaiken lisäksi vain tällä kyseisellä hahmolla pelatut tunnit. Luku olisi vielä paljon suurempi, jos kaikkien vuosien aikana luotujen hahmojen tunnit lisättäisiin.

Nopealla matikalla laskettuna, tämä tarkoittaa 30-vuotiaan tähtistriimaajan olleen sisällä World of Warcraftin maailmassa noin kolmen vuoden ajan, eli 10% hänen elämästään – yhdellä hahmolla.

Lue myös: Twitch-striimaaja Asmongold teki jättipaljastuksen – ”He tarjosivat minulle yli 300 000 dollaria”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.