Kaikki me tiedämme tähtistriimaajien tienaavan suuria määriä rahaa. Tälle saatiin nyt vielä konkreettisempaa pohjaa, World of Warcraft -pelin striimaajana tunnetun Asmongoldin paljastettua hänelle tehty tarjous, jonkin nimeämättömän pelinkehittäjän toimesta.

Alustoilla kuten Twitch ja YouTube, on striimaajilla mahdollisuuksia suorittaa sponsoroituna striimejä, joissa pelinkehittäjät tarjoavat heille rahaa pelinsä pelaamisesta striimissään. Kyseinen tapa mainostaa on koettu hyvin toimivaksi, ja nykyisin sponsoroituja striimejä näkee oikeastaan jokainen päivä, jos vain sivustojen striimitarjontaa alkaa selaamaan lävitse.

Yleensä striimaajille maksetut palkkiot joita he sponsoroiduista striimeistään saavat, ovat pysyneet pitkälti salaisuuksina. Kuitenkin nyt, paljasti keskimäärin 45 000 katsojaa päivittäin kanavallensa vetävä Asmongold pyöristetyn summan, jota hänelle oli jonkin pelin striimaamisesta tarjottu.

Yli 300 000 dollaria yhdestä striimistä?

”Minulle tarjottiin yli – enkä aio sanoa mikä se peli oli – 300 000 dollaria, jotta pelaisin sitä yhden päivän ajan,” paljasti Asmongold. Katsojan kysyttyä mitä hän vastasi kehittäjille, kertoi tämä sanoneensa heille ”ehkä”.

Lue myös: Dr Disrespect ei anna Twitch-banniensa olla – aikoo julkaista yhtiötä mollaavan dissibiisin?

Tämä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun Asmongoldille on tarjottu järkyttävän suuria summia sponsoroiduista striimeistä. Aikaisemmin vuonna 2020, paljasti hän YouTube-videossaan saaneensa yli 200 000 dollarin tarjouksen, jonkin nimeämättömän pelin pelaamisesta striimissään.

Pitäen Asmongoldin paljastukset mielessä, seuraavan kerran kun näet suosikkistriimaajasi pelaamassa jotakin peliä, jota et normaalisti odottaisi hänen pelaavan, voi taustalla olla enemmän kuin motivoiva summa rahaa.

Lue lisää: LoL-striimaaja Tyler1 ei välitä p*skaakaan Twitchin tekijänoikeushuomautuksista

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.