Helsingin Kaisaniemessä viettää tänään avajaisiaan Shelter Gameroom, joka on pelipisteiden määrällä mitattuna Suomen suurin esports pelitila.

Shelter Gameroomissa kävijät pääsevät kokeilemaan uusimpia pelejä tai verestämään muistoja jo menneiden klassikoiden parissa. Pelitilan taustalla vaikuttavat Duudsonien taustajoukoista tunnetut Tuomas Konttinen ja Anssi Lehtomäki.

Kokonaisuudessaan tilaan mahtuu tällä hetkellä yhteensä 64 pelaajaa, mutta tarpeen mukaan kävijöitä saadaan mahdutettua paikalle jopa 70 kappaletta. Pelaajien käytössä ovat kaikki uusimmat laitteet, mutta tilaan on mahdollista saapua myös oman kannettavan kanssa.

”Haluamme olla gamereiden Starbucks, eli vaivattomasti skaalautuvan mallin pohjalle rakentuva konsepti, jossa asiakas voi olla varma kokemuksensa korkeasta laadusta jo ennen kuin saapuu paikalle”, Shelter Gameroomin toimitusjohtaja Tuomas Kontinen visio.

Tarkemmat tiedot Kaisaniemen toimipisteestä:

  • Osoitte: Vuorikatu 16
  • 64 pelipistettä
  • Avoinna: ti-to klo 14-21, pe klo 14-24, la klo 11-24 sekä su klo 12-18.
  • Rauta: nVidia RTX 2070 -näytönohjain, Intel i7 -prosessori ja 16Gb muistia.
  • Hinta: PC-piste 4 €/t, konsolisohvasta 6 €/t, oma kannettava 2 €/t

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli