Kauan odotettu uusi World of Warcraft patchi saapui pari viikkoa takaperin, ja Sanctum of Domination Mythic aukesi tällä viikolla. Pohjois-Amerikka sai tuttuun tapaan varaslähdön, sillä heidän viikko alkaa tiistaisin, kun taas Euroopassa keskiviikkoisin. Castle Nathrian World First Racen voittanut Complexity Limit hyppäsi suoraan kärkeen ensimmäisen päivänä aikana kaataen kymmenestä pomosta viisi.

Edelliset kaksi World First Racea voittanut Complexity Limit on tällä hetkellä matkalla kohti kolmatta ykkössijaa. Eurooppalaiset killat ovat vasta astumassa sisään Mythic Sanctum of Dominationiin, kun Limit on ottamassa päiväunia viiden pomon etumatkan turvin. Toiseksi parhaat killat (20kpl) ovat saaneet alas vasta kolme pomoa, joten etumatkaa voidaan pitää varsin turvallisena.

Ainoat killat, jotka Limitin pystyvät tosissaan haastamaan ovat Eurooppalaiset Echo, Method sekä Pieces. Limit on kuitenkin raid leaderinsa, Maximumin johdolla sellaisessa tikissä, että etumatkan kurominen umpeen ensimmäisen päivän aikana tulee olemaan todella haastavaa. Mielenkiintoisen kisasta tekee sen, että kaikki parhaat killat suoratoistavat raidinsa, eli kuka tahansa voi varastaa toisten taktiikat reaaliajassa, mutta taktiikoiden käytäntöön laittaminen on kuitenkin huomattavasti vaikeampaa, kuin voisi kuvitella.

Liquid Guild

@LiquidGuild
World First Soulrender Dormazain is in the books, putting us at 5/10M!

#LimitRWF | #WeAreCOL

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

ComplexityLimit killan progressia pääset seuraamaan tämän linkin takaa.

Echon streamia voit seurata täältä.

Methodin progressia pääset katsomaan täältä.

Piecesin matkaan pääset tämän linkin kautta.

World First Race -taulukon näet kätevästi reaaliajassa wowprogress -sivustolta. Tilanne päivittyy automaattisesti, kun killat kaatavat uuden pomon.

Ensimmäinen oikea seinä näyttäisi olevan Painsmith Raznal, joka tuotti useille killoille jo Heroic vaikeustasolla huomattavia vaikeuksia. Mythic tasolla mekaniikat tuntuvat olevan sellaisia, että pomon kaatumiseen saattaa mennä jopa päiviä. Mielenkiintoisen tämän Sanctum of Dominationin kisasta tekeekin se, että kuka onnistuu ensimmäisenä kaatamaan Painsmithin, sillä sen turvin saattaa onnistua saamaan tuntien ellei jopa päivien etumatkan.

Lue myös: Rap-artisti bbno$in kaveri vältti ylinopeussakot World of Warcraft -lisäosan takia – video nousi viraaliksi

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!