Vihdoin ja viimein World of Warcraft -fanien odotus palkittiin, Shadowlands-lisäosan saavuttua pelattavaksi marraskuun 24. päivä. Kuten aina ennenkin, odottivat monet pelaajat kuumeisesti uuden lisäosan julkaisua, kuten myös Rap-artisti bbno$ kavereineen.

Julkaisupäivän Twitch-striimissään, bbno$in puhelin soi vain vähän ennen Shadowlandsin julkaisua. Puhelimessa oli tämän kaveri, joka oli ajanut turhankin kiireisesti kotiaan kohti pelin julkaisuhetkeä todistamaan, sillä poliisi oli pysäyttänyt tämän ylinopeuden takia.

Tilanne oli saanut kuitenkin koomisen käänteen, jonka seurauksena kaveri oli päässyt jatkamaan matkaansa ilman sakkoja.

– Se poliisi oli vaan että ”tiedätkö miten kovaa sinä ajoit?” johon vastasin että ”olen niin pahoillani, yksi peli julkaistaan ihan kohta ja kaikki kaverini odottavat minua”. Se sitten kysyi ”ai Shadowlands?” johon vastasin kyllä ja se oli vaan että ”ok voit mennä,” kertoi kaveri puhelussa.

Noin viiden minuutin kuluttua, olikin hän jo kotona tietokoneen ääressä, valmiina pelaamaan uusinta World of Warcraft -lisäosaa.

Tilanteesta tallennettu klippi nousi nopeasti viraaliksi:

Vapaa-ajallaan Twitch-striimaamista harrastava bbno$ tunnetaan parhaiten Y2K:n kanssa tekemästään hittibiisistä ”Lalala”. Kappaleen musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli 390 miljoonaa katselukertaa, ollen myöskin bbno$in ylivoimaisesti kuunnelluin kappale Spotifyssa yli 680 miljoonalla kuuntelukerralla.

COVID-19-pandemian rajoittaessa myöskin bbno$in artistiuraa – kiertueiden ja keikkojen siirtyessä tulevaisuuteen rajoituksien takia – on hänellä ja kavereillaan nyt kuitenkin rutkasti aikaa pelata Shadowlands-lisäosaa, josta he olivat selvästi innoissaan.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.