HAVU Gaming on aloittanut yhteistyön lifestyle-vaatemerkki Billebeinon kanssa ja uusia kuosia nähtiin pelaajien yllä jo Assemblyjen aikana.

HAVUxBillebeino -vaatemallistossa yhdistyvät molempien brändien ilmeet ja värimaailmat. Yhteistyön tarkoituksena on luoda ja suunnitella organisaatiolle täysin uusi fanituotemallisto. Fokuksena on panostaa tyylikkyyteen pelimaailmassa ja koko yhteistyö perustuu ”pelaa tyylillä” -konseptiin.

Sani Leino

@SaniLeino
Tämä on kyllä NIIN siisti juttu!

Lifestyle vaatebrändii @billebeino yhteistyöhön #esports -joukkue @HAVUgaming in kanssa.

Yhteistyö lanseerataan uudella ‘HAVUxBillebeino’ –vaatemallistolla:

havu.gg/news/havu-ja-b…

#HAVUJA

Billebeino on jääkiekkoilija Ville Leinon ja Juhani Putkosen perustama vaatemerkki, joka ottaa inspiraatiota musiikista, taiteesta, kaduilta ja tietenkin urheilusta.

”Billebeino on yksi Suomen makeimmista brändeistä, ja todella upeaa päästä yhteistyöhön heidän kanssaan. Me haluamme HAVUlla tehdä asioita uudella tavalla ja ennakkoluulottomasti, ja tähän vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri Billebeino on täydellinen kumppani.” Kommentoi Havu Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

HAVUxBillebeinon -vaatemallistoa nähtiin jo Assemblyjen aikana

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli