Immortals on kasvanut perustamisensa jälkeen hurjaa vauhtia. Viimevuoden lokakuussa perustettu eUrheilu joukkue on ottanut viimeisimmäksi haasteeksi Overwatchin, jonka ELEAGUE Open karsintoihin se osallistuu tämän viikon lopulla.

League of Legendsistä aloittanut, ja myöhemmin Tempo Stormin CS:GO joukkueen ostanut Immortals on pärjännyt hienosti jo kansainväliselläkin tasolla. Se on voittanut mm. CEVO Gfinity Pro-League Season 9 ja DreamHack Summer turnaukset.

Immortalsin uusi Overwatch kokoonpano sisältää pelaajia sekä WEUNITED että ohno joukkueista. Immortals on kuitenkin tehnyt selväksi, että se vasta katsoo pelaajien tasoa, eikä varsinaisia pelaajasopimuksia ole vielä tehty. Immortals selventää asiaa myös Facebook postauksessaan.

Overwatchin pelaajamäärät ovat kasvaneet yli 10 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan vain kolmessa kuukaudessa julkaisunsa jälkeen. Myös useat suuret eUrheilu organisaatiot ovat lähteneet peliin mukaan ja hankkineet itselleen joukkueita. Odotetuimmat tulevat Overwatch turnaukset ovat tällä hetkellä ELEAGUE, Overwatch World Cup sekä BlizzCon.

Lähde: dailydot