Huh, turnauksen kaikki neljä suomalaista pelaajaa voittoon Valorantissa keskiviikkona. Challengers 2 -turnauksessa jokaisessa avausottelussa pelasi suomalainen ja vielä voitokkaasti.

Euroopan Valorant-joukkueiden viimeinen toivo Berliinin massiivisen LAN-turnauksen suhteen käynnistyi keskiviikkona kahdeksan joukkueen osalta.

Kello 15:00 alkavissa otteluissa nähtiin Niko ”Polvi” Polvisen TENSTAR vs. Team BDS ja Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid vs. Team Vitality. Kello 18:00 Aaro ”Hoody” Peltokankaan Giants Gaming otti mittaa Rix.GG Thunderista ja Nikita ”Derke” Sirmitevin Fnatic Alliancesta.

TENSTAR aloitti vauhdikkaasti voittamalla ensimmäisen kartan Breezen 13-3. Polvi onnistui Jetin kanssa avaamaan peliä, sillä hän oli avaustapoissa kärjessä viidellä. Toinen kartta Haven meni ranskalaisille 9-13, mutta Niko pelasi henkilökohtaisesti hyvin. Ratkaiseva kartta Icebox päättyi TENSTARille 13-10. Otteluparin parhaan ratingin sai polvi (1.24).

Team Liquidin ja Team Vitalityn kohtaamisessa parhaan ratingin sai Jamppi, sillä kolmen kartan jälkeen rating oli huima 1.46. TL hävisi ensimmäisen kartan Bindin niukasti 11-13, mutta Olkkosen johdolla Splitissä nähtiin 13-3 murskaus. Ratkaiseva kartta Breeze päättyi Team Liquidin voittoon 13-9.

Liquid Jamppi 🇫🇮

@Jamppi_
GGs @TeamVitality !
We win 2-1 really proud of the boys, first map always slow from us and they played great, good showing on the last 2 maps. Tomorrow vs @TENSTARGG , gonna be exciting !! #LETSGOLIQUID

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Myös kello 18:00 alkaneessa Fnaticin ja Alliancen kohtaamisessa parhaan ratingin sai suomalainen, sillä Derke oli kirkkain tähti 1.59:n kanssa. Ensimmäisessä kartassa Havenissa voittajaa etsittiin jatkoilta, mutta lopulta tulos oli 14-12 Fnaticille. Iceboxissa Nikita pääsi hallitsemaan b-saittia ja Fnatic voitti 13-7.

Lähellä oli myös neljännen pelin parhaan ratingin omaaminen suomalaisen osalta, sillä hoodyllä oli 1.30, mutta belgialainen David ”davidp” Prins nappasi Rix.GG Thunderin ja Vodafone Giantsin pelissä 1.37 ratingin. Ottelupari käynnistyi Splitillä ja ensimmäinen puolisko päättyi 6-6. Hyökkäyksessä Vodafone Giants murskasi 7-1 ja tulos oli lopulta 13-7. Toisessa kartassa Bindissä jättiläiset talloivat Rix.GG Thunderin 13-9 jatkaen seuraavalle päivälle 2-0 tuloksen jälkeen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Torstaina nähdään suomalaisten kohtaamiset, kun TENSTAR ja Team Liquid taistelevat ja Giants Gaming haastaa Fnaticin kello 18.00.

Lue myös: Derke ilmiliekeissä – yli 50 tappoa, 14 avausta ja maukas ässä
Lue myös: Team Liquid aloitti turnauksen voitokkaasti – Jampin ässä kruunasi

Kuva: ENCE

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!