Team Liquid aloitti turnauksen voitokkaasti – Jampin ässä kruunasi

Team Liquid aloitti turnauksen voitokkaasti, kun Team Vitality kaatui 2-1. Elias ”Jamppi” Olkkonen pelasi toisen kartan upeasti ja ässä kruunasi kaiken.

Team Liquid aloitti turnauksen voitokkaasti, kun Team Vitality kaatui 2-1. Ennen otteluparia oli keskustelua siitä, että onko Dom ”soulcas” Sulcas toipunut tarpeeksi loukkaantumisesta ranteen suhteen, mutta peli näytti sujuvan mukavasti.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Bindin, Splitin ja Breezen. Team Liquidin valitsemassa Bindissä pelattiin täydet 24 kierrosta ja Vitality vei 11-13 voiton. Tasainen peli meinasi mennä jatkoajalle asti, mutta Vitalityn uusin lisäys Mohamed ”shalaby” Shalaby teki tempun ja toi joukkueen mukaan kierrokselle. Lopulta Vakaris ”vakk” Bebravičius onnistui clutchaamaan tilanteen voitoksi.

Vitalityn valitsema Split oli täysin yksipuolinen esitys. Elias ”Jamppi” Olkkonen dominoi vastustajiaan 25 tapolla, 403 ACS:n ja 229.2 ADR:n kanssa. Jampin show päättyi lopulta 13-3 Liquidille ja kartassa nähtiin mukava ace.

Ratkaisua lähdettiin hakemaan rannalta ja Team Liquid ”yllätti” valitsemalla Duelistin kolmanteen karttaan, kun Adil ”ScreaM” Benrlitom otti Jetin itselleen. Team Liquidin hyökkäys toimi ja puolisko päättyi 8-4. Puolustuksessa ScreaM oli pysäyttämätön ja sai 7 K/D:n, kun tilastot näyttivät 14-2. Vitalityn Bayram ”bramz” Ben Redjeb pelasi Reynalla erittäin hyvän pelin, mutta shalabyn seitsemän tappoa ja Théo ”LoWkii” Téchené yhdeksän tappoa Jetillä eivät riittäneet voittoon. Kartta päättyi lopulta 13-9 ja Liquid jatkaa matkaa turnauksen ylemmässä kaaviossa.

Team Liquid kohtaa seuraavaksi torstaina 29. heinäkuuta Niko ”Polvi” Polvisen TENSTAR’in. Ottelun olisi tarkoitus käynnistyä kello 18.00.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Huikea pätkä: Jamppi ottaa upean ässän ja palohälytys huutaa taustalla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004