Derke ilmiliekeissä – yli 50 tappoa, 14 avausta ja maukas ässä

Fnaticin ja Alliancen välisestä kohtaamisesta jäi yksi juttu hyvin mieleen: Derke ilmiliekeissä. Suomalainen otti eniten tappoja molemmissa kartoissa.

Fnatic eteni Valorantin Euroopan Challengers 2 -turnauksessa avausottelusta voitokkaasti eteenpäin, kun Alliance jäi 2-0 jalkoihin. Fnaticin valitsemassa Havenissa Alliance laittoi EU:n ylpeyden tiukoille, kun kartta päättyi vasta jatkoilla 14-12.

18-vuotias superlupaus Nikita ”Derke” Sirmitev pelasi Jetillä ja oli yksinkertaisesti liikaa vastustajille. Havenissa Sirmitev sai 31 tappoa ja onnistui ottamaan avaustapon jopa kahdeksan kertaa.

Kierroksella 19 Nikita pääsi kunnolla irti ja tappoi viisi vastustajaa. Hän otti avaustapon heti alussa, mutta Sage herätti hänet takaisin henkiin. Loput tulivat, kun Fnatic onnistui retakessa.

Derken dominoiva suorittaminen jatkui myös Iceboxin puolella. 20 kierrokseen Nikita otti maistuvat 24 tappoa ja jäi plussalle 11. Alliance oli ensimmäisen puolikkaan hyvin mukana ja 12 kierroksen jälkeen tilanne näytti 6-6. Tämän jälkeen Fnatic laittoi Derken johdolla puolustuksen lukkoon. Kartassa nähtiin jopa tuttua pelaamista Derkeltä, sillä hän loisti kartan B-saitilla. Icebox päättyi lopulta 13-7 ja Fnatic jatkoi seuraavalle päivälle turnauksen ylemmässä kaaviossa.

Lue myös: Team Liquid aloitti turnauksen voitokkaasti – Jampin ässä kruunasi

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.