Suosittu striimaaja DrLupo jätti Twitchin ja siirtyi yksinoikeudella Youtubeen. Saman on tehnyt esimerkiksi 100 Thievesin Rachell “Valkyrae” Hofstetter.

Benjamin ”DrLupo” Lupo on kuulunut maailman suosituimpiin Twitch-striimaajiin, mutta nyt asiaan tulee muutos. DrLupo ilmoitti maanantaina Twitterissä videolla, että aikoo siirtyä Youtube Gamingin puolelle sopimuksen kanssa.

– Muutama vuosi sitten otin hypyn tuntemattomaan. Päästin erittäin hyvästä työstä irti, jotta minusta tulisi kokoaikainen striimaaja. Ollakseni rehellinen, niin en tarkalleen tiennyt mitä olin tekemässä. Tiesin, että rakastan pelaamista sekä tätä yhteisöä. Tuon hetken jälkeen moni asia on muuttunut, Lupo kommentoi.

Benjamin on useasti pelannut muiden isojen striimaajien kanssa, kuten Tyler ”Ninja” Blevinsin, Timothy ”TimTheTatman” John Betarin ja Ali ”Myth” Kabbanin kanssa.

34-vuotias pelaaja on kilpaillut erityisesti Fortnitessa ja Fall Guys -selviytymispelissä. Myös Escape from Tarkov, H1Z1, Apex Legends ja Amoung Us ovat olleet tuttuja hänelle.

Tiedotusvideon näet alhaalta. Striimaus alkaa jo 31. elokuuta.

2019 DrLupo teki tempauksen ja keräsi yli 2 miljoona dollaria St. Jude Children’s Research Hospital -lastensairaalalle. Twitch lahjoitti miljoona dollaria hyvään tarkoitukseen.

Lue myös: Natus Vincere sai loistavan alun – tilastot hämmästyttävät

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!