OG ja EG kohtaavat tänään – jatkaako mantuu loistavia suorituksiaan?

OG ja EG kohtaavat tänään IEM Summer 2021 -turnauksessa ja voittajalle on luvassa helpompi tie pudotuspeleissä.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG ja Evil Geniuses kohtaavat 14:30 alkavassa ottelussa sunnuntaina. OG on viiden ottelun voittoputkessa ja ennakkosuosikki peliin.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet B-lohkossa kaksi ottelua ja pudotuspelipaikat löytyvät taskusta. Ninjas in Pyjamas kaatui Miragessa OG:n toimesta 16-9 ja Virtus Pro puhtaasti 2-0. Evil Geniuses vei avausottelussa Team Spiritin Overpassissa 16-9 ja Heroic kaatui luvuin 2-1.

Ottelun häviäjä joutuu kohtaamaan Gambit Esportsin pudotuspelikaavion alussa puolivälierässä. Voittaja pääsee suoraan välierään eli panosta löytyy.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Mitkä ovat ottelun lähtökohdat

Jos lähdemme katsomaan joukkueiden keskinäisiä otteluita, niin OG on voittanut kaikki kolme otteluparia numeroin 1-2. Inferno on nähty kaikissa kolmessa parissa ja EG on voittanut niistä kaksi. Kartat ovat 46-39 eli Inferno on tarjonnut tasaista vääntöä. Edellisessä kahdessa pelissä on nähty Mirage ja OG on voittanut molemmat selvästi. Pitää kuitenkin muistaa, että pelaajia on kerennyt muuttua ja otteluparit pelattiin 2020. Kaksi pelaajaa onnistui jokaisessa kolmessa kohtaamisessa ja he olivat Mateusz ”mantuu” Wilczewski, joka jäi maistuvat 51 tappoa plussalle sekä Valdemar ”valde” Bjørn Vangså (+46).

Kartoissa OG on poistanut ensimmäisenä Vertigoa, joten EG saa valita Infernon halutessaan. Uusi kartta Ancient voi olla EG:n poistolistalla eli tämä jättäisi Miragen valittavaksi.

Telia Esports Series näyttää ottelun.

Lue myös: Kommentti: Sentinels teki historiaa ja mestaruus tuntuu tuhkimotarinalta

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Beyond The Summit


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.