Team Liquid on solminut pelaajasopimuksen entisen OpTic Gamingin pelaajan Peter ”Stanislaw” Jarguz kanssa, ilmoitti organisaatio nettisivuillaan tänään perjantaina. Stanislaw siirtyy kokoonpanon uudeksi pelin sisäiseksi johtajaksi (in-game leader), jota tällä hetkellä pelaa Spencer ”Hiko” Martin.

Lehdistötiedotteessa Stanislaw kertoo, että hänellä oli ongelmia entisen joukkueensa harjoittelukurin kanssa, lisäten samalla, että hänen paras siirtonsa tilanteessa oli siirtyä Liquidin riveihin, Will ”Rush” Wierzban estelyistä huolimatta.

”Liquidilla on hyvät resurssit ja työkalut, jotka sallivat pelaajille täyden keskittymisen itse peliin. Mielestäni sen avulla voi nousta koko maailman huipulle”, sanoi Stanislaw lehdistötiedotteessa. ”Muiden ongelmien ohessa OpTicin organisaation kanssa, minulla oli myös muita huolia joukkueen sisäisistä ongelmista mm. harjoitusten, sekä asenteiden kanssa. Tiedän, että jokaisella joukkueella on omia ongelmia, mutta ongelmia pitäisi pystyä korjaamaan. Tässä tilanteessa niin ei tapahtunut kovasta yrityksestä huolimatta”.

Stanislaw jätti OpTic:n tiistaina, hieman sen jälkeen, kun Slingshot Esportsin Jarek ”DeKay” Lewis julkaisi raportin jonka mukaan OpTic tulisi vaihtamaan Stanislawin Liquidin Hikoon.

”Odotan kovasti työskentelemistä Peterin kanssa monestakin syystä”, joukkueen valmentaja Wilton ”Zews” Prado kommentoi Stanislawin siirtoa. ”Hän on Pohjois-Amerikan kovin in-game leader pelaaja, ja pystyy tuomaan joukkueeseemme tuoreita ideoita ja taktiikoita. Ylipäätänsä hän on erittäin hyvä pelaaja. Vuosi 2017 näyttää jo nyt erittäin valoisalta joukkueemme osalta”

Stanislaw siirtyi OpTic Gamingiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2016, kun organisaatio solmi sopimukset Conquestin kanssa. Organisaatio kuitenkin tiputti Stanislawin ulos kokoonpanosta elokuussa, hankittuaan Tarik ”tarik” Celic:n uutena pelaajana Counter-Strike tiimiinsä. OpTic nosti Stanislawin kuitenkin takaisin kokoonpanoonsa syyskuussa. Viimeisten kuukausien aikana Stanislaw auttoi joukkuetta nousemaan ELEAGUE Season 2:en voittoon, toiseksi ECS Season 2 finaaleissa, sekä sijalle 3.-5. ELEAGUE Major Offline karsinnoissa.

Stanislawin ensiesiintyminen Team Liquidin tiimissä tullaan näkemään IEM Katowice North American karsinnoissa huomenna 4. helmikuuta.

Lähde: teamliquidpro.com, thescoreesports