Striimajille lähetysten vakoilu on ikävän yleinen ongelma, eivätkä he yleensä jaksa tai pysty puuttumaan siihen. Tällä kertaa Ninjan huumorintaju kuitenkin loppui pahemman kerran.

Tyler ”Ninja” Blevins striimasi Fortniteä yhdessä Ali ”SyperPK” Hassanin, Malachi ”Reverse2K” Greinerin ja Trevor ”FaZe Funk” Sieglerin kanssa, kun he kohtasivat kokonaisen tiimin, joka oli ottanut tehtäväkseen pilata heidän pelinsä. Tiimi tiputti Ninjan ja kumppanit yksi kerrallaan urkkimalla heidän lähetyksiään.

Ninjan käpy paloi pahemman kerran toimintaan ja hän antoi heille lähetyksessään varoituksen, sekä muistutti että striimaajien lähetysten vakoilu kesken pelin on kiellettyä. ”Pystyn ilmiantamaan teidät kaikki striimien urkkimisesta, se on bannin arvoinen rike. Miksi te ottaisitte sen riskin?”, Ninja totesi.

Lopulta hän ottikin pelaajien nimet ylös, ja lähetti heistä ilmiannon eteenpäin. Hän muistutti, että hänellä itsellään ei ole valtuuksia bannata ketään, mutta hän pystyy hyvin helposti ilmiantamaan sääntöjä rikkoneita pelaajia pelin kehittäjille. Ninjan mukaan kyse on yllättävän harvinaisesta tapauksesta, vaikka ”hänen striimejään urkitaankin jatkuvasti”.

LUE MYÖS: Striimaajat Shroud ja AnneMunition puhuivat pelinkehittäjille striimien urkkimisen estämisen puolesta

 

 

Kuva: Getty Images / Robert Reiners.