Jalkapallon supertähti Neymar Jr on bannatty Twitchistä. Vaikka virallista syytä ei tiedetä, veikkaavat monet tämän johtuneen Neymarin vahingossa vuodettua Brasilian jalkapallomaajoukkuekaverinsa Richarlisonin puhelinnumero.

Muiden ihmisten henkilökohtaisten tietojen, kuten osoitteiden ja puhelinnumeroiden jakaminen on vastoin Twitchin sääntöjä. Tämän rikkominen voi johtaa jopa pysyvään banniin.

Neymarin rike tapahtui ilmeisesti jo 18. lokakuuta, jolloin jalkapallotähti näytti katsojille matkapuhelintaan, samalla kun hän soitti Richarlisonille, paljastaen Everton-pelaajan puhelinnumeron.

Katso myös: Video: Jalkapallotähti Neymar Jr hauskuutti katsojia CS:GO-taidoillaan!

Neymarin Twitch-bannit saattavat johtua Richarlisonin puhelinnumeron vuotamisesta. (Kuva: Neymar / Twitch)

Puhelinnumeron vuodettua, Richarlison twiittasi aiheesta vitsaillen: ”5 minuuttia ja olen saanut jo yli 10 000 tekstiviestiä. Kiitos Neymar.”

Richarlison Andrade

@richarlison97
5 minutos e já tem mais de 10 mil msgs🤦🏽‍♂️ obrigado @neymarjr

Vaikkakin tapahtuneesta on kulunut jo useampi viikko, voi syy banneille olla se, ettei Neymar ollut poistanut striimistään tallennettua VOD-tiedostoa, täten säilyttäen todistusaineistoa rikkeestään sivustolla.

On kuitenkin myös mahdollista, että Neymar sai bannit jostain muustakin syystä, kuten esimerkiksi striimissään kuuntelemansa musiikin tekijänoikeuslain rikkomisesta. Emme kuitenkaan saa tietää oikeaa syytä, ennen kuin Neymar sen meille itse paljastaa.

Lue lisää: LoL-striimaaja Tyler1 ei välitä p*skaakaan Twitchin tekijänoikeushuomautuksista

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.