Natus Vincere luovutti IEM New York -turnauksen ottelunsa Spiritiä vastaan.

Tasan viikko sitten Natus Vinceren CS:GO-kokoonpano joutui siirtämään ottelun forZea vastaan, sillä Ilya ”Perfecto” Zalutskiyn koronavirustesti todettiin positiiviseksi.

Aiemmin tällä viikolla joukkue kertoi, että he saattavat luovuttaa IEM New York -turnauksen suhteen. Nyt Natus Vincere teki päätöksen, joka vei joukkueelta mahdollisesti 500 RMR-pistettä.

Luovutus Spiritiä vastaan ei ole maailmanloppu, sillä Natus Vincere on tällä hetkellä CIS RMR-rankingin toisena 5461 pisteellään.

Natus Vincere sijoittui turnauksen neljänneksi ja nappasi 2031 RMR-pistettä.

– Sairaana ollessaan Ilja ei voi hyvin: hänen on vaikea pelata fyysisesti sekä myös psykologisesti, koska hän ei voi auttaa joukkuetta täysimääräisesti, Natus Vinceren valmentaja ilmoitti organisaation verkkosivuilla.

– Tärkeät turnaukset odottavat meitä, joten hänet on nyt saatava kuntoon mahdollisimman pian. Jokainen pelattu ottelu huonontaa hänen tilaansa ja viivästyttää toipumisprosessia, Andrii ”B1ad3” Gorodenskyi jatkoi.

Due to the COVID-19-related health problems of @perfectocsgo, we decided to forfeit the match with @Team__Spirit. Get well! ✊

All the info is here 👉 navi.gg/en/read/text/7…
#navination

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Natus Vincere