IEM New York -turnauksen ottelu, jossa Natus Vinceren tuli kohdata forZe, on siirretty myöhemmäksi ajankohdaksi ”terveyssyiden takia”, ESL ilmoitti.

Ottelun siirtäminen tapahtui pian sen jälkeen, kun Natus Vinceren Ilya ”Perfecto” Zalutskiy paljasti, että hänen koronatestinsä oli positiivinen.

Ilya Zalutskiy

@perfectocsgo
I feel bad for a whole week, and in recent days my condition has worsened. And today a positive test for coronavirus came. Hope everything goes well, be careful guys.

ESL ei ole vielä ilmoittanut ottelun uutta päivämäärää.

ForZen kapteeni Andrey ”Jerry” Mekhryakov kritisoi ESL:ää Twitterissä.

”Tajusimme 30 minuuttia ennen NAVI-ottelua, että se aiotaan siirtää uudelleen. Tiedän Covid-19:n ja Perfecton tilantee ja se on kauheaa. Kun kyseessä on NAVI, aikataulun muuttaminen on okei. Virtus.pro joutui luovuttamaan yhden kartan kiireisen aikataulun takia. Kymmenen minuutin viive johti kartan menetykseen. Kun NAVI:lla on ongelmia, se on okei. Sääntöjen pitäisi olla samat kaikille.”, Jerry kirjoitti Twitterissä.

Intel® Extreme Masters

@IEM
Due to a health situation, the match between @natusvincere and @forzegg has been rescheduled to Tuesday, October 20th (time TBD)

The B stream presses on! #IEM
📺 live.intelextrememasters.com

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.