Euroopan yksi kuuluisimmista eUrheilu-organisaatioista, Fnatic, luopuu Overwatch joukkueestaan.

Viimeisien kuukausien aikana useat kansainvälisen tason organisaatiot ovat kokonaan tai välillisesti luopuneet Overwatch kokoonpanoistaan. Fnatic on tämän ryhmän viimeisin kokoonpanostaan luopuva joukkue. Blizzard on yrittänyt panostaa tulevaan Overwatch liigaansa, mutta jatkuvat tiimiluopumiset eivät helpota pelin ja liigan tulevaisuutta. Viime kuussa esimerkiksi TSM, Splyce, Denia, Red Reserve ja Team Dignitas luopuivat OW kokoonpanoistaan.

Kuten useat muut organisaatiot, Fnatic ei ole täysin sulkemassa oviaan Overwatchilta. ”Olemme edelleen sitä mieltä, että kyseessä on mahtava peli; haluamme nähdä sen kasvavan tulevaisuudessa ja jatkavan kulkuaan usean vuoden ajan,” kertoo Fnatic lausunnossaan. ”Tällä hetkellä olemme kuitenkin sitä mieltä, että on Fnaticin edun mukaista ottaa askel taaksepäin Overwatch-skenessä ja tutkiskella muita mahdollisuuksia.”

Oliver ”Vonethil” Lager pysyy vielä toistaiseksi Fnaticin riveissä striimerinä.

Nähtäväksi jää kuinka Blizzardin omalle Overwatch liigalle käy, kun isommat joukkueet jättävät osallistmatta. Toisaalta tämä voi antaa pienemmille organisaatioille lisää tilaa ja mahdollisuuden nousta suurten varjosta tulevissa turnauksissa.

Lähteet: Fnatic, dotesports