Michael ”Shroud ”Grzesiek on palannut Twitchiin! Huhut kilpapeliuran jatkamisesta voidaan kuopata

© Kuva: Getty Images

Yksi maailman suurimmista striimaajista, Michael ”Shroud ”Grzesiek on tehnyt paluunsa Twitchiin, pidettyään melkein kahden kuukauden tauon striimaamisesta Mixer-sopimuksensa päätyttyä.

Lue lisää: Mixer on virallisesti flopannut – Ninja ja Shroud tienasivat kymmeniä miljoonia, ja ovat nyt vapaita palaamaan Twitchiin

Shroud on edellisten viikkojen aikana twiittaillut mystisiä GIF-teasereita, jotka saivat fanit spekuloimaan jo tähtistriimaajan vaihtavan takaisin kilpapelaamisen pariin. Nämä huhut voidaan nyt kuitenkin kuopata.

Shroud tuli alun perin tunnetuksi Counter-Strike: Global Offensive -pelin ammattipelaajana vuosina 2014–2017, kun hän pelasi organisaatio Cloud9:n riveissä. Monet Shroudin faneista ovat toivoneet näkevänsä FPS-pelien kuninkaan vielä kilpapelikentillä.

Lue myös: Tätä miestä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana FPS-pelaajana – huipputasolla jokaisessa pelissä

Shroudin paljastettua paluunsa Twitchiin, toivotti myös Amazonin-omistuksessa oleva striimausalusta hänet tervetulleeksi takaisin. On kuitenkin vielä epäselvää, onko Shroud tehnyt Twitchin kanssa eksklusiivista sopimusta sivustolla striimaamisesta.

Vaikka Shroud ei ole striimannut Twitchissä yli yhdeksään kuukauteen, on hänen kanavansa edelleen alustan kolmanneksi seuratuin, pitäen hallussaan yli 7 miljoonaa seuraajaa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.