Carlo “Kuku” Palad on pelannut carrya Mineskin joukkueessa vuoden, mutta hän tuli suuren yleisön tietoisuuteen Mineskin Frankurt Majorin suorituksessa. Vaikka Filippiiniläisellä tiimillä on ollut erittäin hyvä vuosi Kukun ollessa carryn roolissa, he päättivät aloittaa Manila Majorin ja The International 6:n matkan ilman häntä ja lukitsivat Spring rosterinsa Ryan “Bimbo” Jay Quin ottaessa position yksi. Jäädessään ilman tiimiä vuoden tärkeimpänä aikana, on Kuku nähty pelaamassa varalla TnC:n joukkueessa ESL Frankfurt SEA:n karsinnoissa ja nyt BTS Series SEA:n Season 4:n finaaleissa Fnaticia vastaan. Hävittyään paras viidestä -sarjan, TnC virallisesti toivotti Kukun joukkueeseen muutama tunti turnauksen päättymisen jälkeen.

“Tämä on loistava mahdollisuus vahvistaa joukkuettamme. Kuku on yksi lahjakkaimmista pelaajista maassamme ja hän on enemmän, kuin tervetullut organisaatioomme.” Toteaa Eric Refuldin, TheNEt.Comin toimitusjohtaja. Ketään ei kuitenkaan tarvitse korvata tiimissä uuden pelaajahankinnan seurauksena, sillä Gio “WinterGSmallSon” De Ocambo kärsii terveysongelmista, jotka estävät häntä pelaamasta. Näin ollen hän siirtyy varamiehen rooliin, kunnes toipuu.

TnC Pro Teamin rosteri:
Marco Polo Luis “Raven” Fausto
Linuel “Teehee” Abanto
Sam “Sam H” Hidalgo
Nico “Eyyou” Barcelon
Carlo “Kuku” Palad
Gio “WinterGSmallSon” De Ocampo (varalla)
Claurice “Klo” Sta.Ana (varalla/manageri)
Paulo”Pau” Sy (Valmentaja)

Nyt tehdyt muutokset tiimin rosterissa Spring Shufflen deadlinen jälkeen pakottavat TnC:n ottamaan osaa avoimiin karsintoihin SEA regional karsinnoissa Manila Majoria varten.

Lähde: gosugamers.net, tncproteam.com